Home » Agenda

Agenda en corona

I.v.m. het coronavirus is de agenda dit jaar leger dan normaal. Het Rijnsburg weekend is verplaatst naar 18-20 september. De rally 2020 is geannuleerd. De ALV is verplaatst naar 29 november. Nieuwe activiteiten staan nog in de wacht.


Algemene Ledenvergadering zondag 29 november 2020

Deze vergadering voor leden is in Baarn en vindt dit jaar in het najaar plaats in verband met coronamaatregelen en -adviezen.  We komen op 29 november bijeen op de oude vertrouwde locatie in Baarn. De uitnodiging met de vergaderstukken  en tijdsindeling worden t.z.t. per mail naar alle leden gestuurd.

locatie: Baarn

 

Najaarsweekend vrijdag 18 tot en met 20 september

In verband met de Corona maatregelen is het Rijnsburgweekend naar het najaar verplaatst. Een camping dichtbij Leiden en het strand! Je kunt met je tent of camper komen. Of je komt alleen voor de toertocht. Die is op zaterdag 19 september, start 11.00 uur. Uiteraard kun je al eerder een kop koffie o.i.d. krijgen. De info is inmiddels verstuurd, we hebben al een mooie groep. Wil je er ook bij zijn, meld je dan alsnog aan bij Bernadette. Er is nog plek op het kampeerveld!

locatie: Rijnsburg

Internationale Rally Nederland 2021

Deze rally vindt plaats van 2 t/m 7 augustus 2021 in NEDERLAND!! Wij mogen aan de bak om deze internationale rally te organiseren. In dit jaar bestaat WIMA NL 40 jaar. Diverse werkgroepen zijn aan de slag om dit evenement tot een succes te maken. Contactpersoon Sandra of mail naar info@wimanederland.nl

locatie: Grolloo